Despre noi

Oamenii din spatele produselor

În vara lui 2013, noi, familia Ciortan, am lăsat agitația marelui oraș, Timișoara și ne-am hotărât sa ne mutăm într-o zonă de basm, pe plaiurile natale ale Ancuței. Era clar pentru noi că fiica noastră Mara, la aproape 2 ani, ar fi mai bine să aibă o copilărie aproape de natură, de văile, pădurile și dealurile pitorești, în detrimentul uneia de la etajul 5 al unui bloc de pe o arteră circulată. 

Până în toamnă, eu am căutat, adunat și procesat tot ce am găsit mai bun în zonă, folosind numai ingrediente locale și naturale, iar din iarnă Bocceluța cu Bucate a început să livreze bunătăți de la micii producători din zonă, către familiile foştilor colegi corporatişti din Timişoara. 

A fost un drum lung, cu dezamăgiri şi împliniri, dar şi cu foarte multe bucate livrate direct din cămările micilor producători din zonă către „săracii” orășeni familiști. 

În momentele dificile, doar un „Mulțam și Doamne ajută-vă!” venit de la o nană ce se bucura că îi valorificăm produsele ne-a repus pe picioare și ne-a redat optimismul și speranța că  dacă „Bine faci, bine găsești!”.

Astfel, în 2020, după ce am găsit și adunat atât de multe și diverse produse artizanale, care mai de care mai delicioase, ne dorim să sprijinim, să motivăm și să promovăm micii noștri producători de bucate,  alături de meşterii tradiționali iscusiți din zona noastră, pentru a duce mai departe povestea și pasiunea lor către oraşeni, în primul rând pentru a da un exemplu de afaceri morale, unde zâmbetul și mulțumirile, atât cele ale producătorilor cât și ale consumatorilor, generează stări mai plăcute decât orice venit material pentru toate părțile implicate! 

Țăranul poate să hrănească cel mai bine și mai sănătos orășeanul!

Familia Ciortan

Vizitează-ne piaţa şi găseşte-ţi produsele preferate, iar noi ţi le vom livra cu drag.